Срна став гравцем італійського "Кальярі"

Поділитися
Срна став гравцем італійського "Кальярі" Срна перейшов в "Кальярі" © twitter.com
Хорват продовжить кар'єру в Італії.

Екс-захисник і капітан донецького "Шахтаря" Даріо Срна уклав угоду з "Кальярі". Про це повідомляє офіційний сайт італійського клубу. Термін контракту розрахований на один рік з можливістю продовження ще на один. В Італію ветеран перейшов як вільний агент - в кінці сезону у нього закінчилася угода з "Шахтарем", яку клуб вирішив не продовжувати. У минулому сезоні "Кальярі" фінішував 16-м в турнірній таблиці чемпіонату Італії.

Нагадаємо, Срна виступав за донецький клуб з 2003 року і є рекордсменом клубу за кількістю проведених матчів. За 15 років в "Шахтарі" Даріо провів 536 матчів і забив 49 голів. Всього з "Шахтарем" Даріо виграв 26 трофеїв: Кубок УЄФА, 10 разів ставав чемпіоном України, 7 разів вигравав Кубок України та 8 – Суперкубок.

Останній матч за "Шахтар" Срна провів 13 вересня 2017 року в матчі стартового туру групового турніру Ліги чемпіонів проти "Наполі" (2:1). Пізніше він був дискваліфікований за допінг на 18 місяців. Термін його відсторонення закінчується 22 серпня.

Зазначимо, що сьогодні, 22 червня, донецький клуб оголосив, що 33-й номер, під яким виступав Срна, буде виведений з обігу.

Раніше повідомлялося про те, що Даріо Срна хоче продовжити кар'єру в Англії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі